Home


“Monumentaal  Logeren” is een elegant en stijlvol Bed & Breakfast in de oude binnenstad van Zierikzee. Het ruim 450 jaar oude pand is een Rijksmonument met een rijke geschiedenis.  Onlangs is het huis volledig gerestaureerd en verbouwd.  Het respect voor het monumentale stond daarbij centraal.

 

 

Gelegen op het (voormalig) eiland Schouwen-Duiveland, bekend om zijn rijk verleden, natuurgebieden, brede kustlijn, schitterende stranden, haventjes en terrasjes, is onze B&B een uitstekend rustpunt voor fietsers, wandelaars en strandliefhebbers, maar ook iedereen die hier een gezellig dagje uit wil doorbrengen.

 

Twee kamers met de comfortabele bedden zijn geheel in stijl ingericht met authentiek meubilair en beschikken over een eigen badkamer. In de gezellige zitkamer met TV kunnen gasten koffie en thee zetten.

 

Na een rustgevend nacht wacht u een heerlijk royaal ontbijt in De Rode Kamer met veel fruit, streekproducten, warme broodjes en huisgebakken lekkernijen.

 

 

Ons doel is dat al vanaf de eerste stap de gasten zich thuis voelen, goed kunnen uitrusten en met plezier weer terug blijven komen logeren.